Băsescu, zărit din nou prin Bucureşti

Preşedintele Traian Băsescu a rămas în Bucureşti de Ziua Unirii, în jurul orei 11.30, el aflându-se în zona Eroilor, la volanul unui autoturism Dacia Logan de culoare argintie. De aproape două săptămâni, de când au izbucnit protestele de stradă, şeful statului a devenit tot mai scump la vedere, astfel încât simplul fapt că este zărit poate fi considerat o "ştire".

RomaniaTV.net
24 ian. 2012, 13:08

Preşedintele Traian Băsescu era singur în maşină, iar în spatele său erau mai multe autoturisme ale Serviciului de Protecţie şi Pază (SPP), urmate de o dubă a Jandarmeriei, informează Mediafax.

Maşina preşedintelui se îndrepta spre Palatul Cotroceni.

În contextul mitingurilor de protest care au loc în Capitală şi în ţară de peste zece zile, şeful statului nu a participat anul acesta la manifestări publice cu ocazia Zilei Unirii, deşi fusese invitat inclusiv de prefectul de Vrancea să participe la ceremoniile organizate la Focşani. El s-a mulţumit doar să transmită un mesaj către români, prin intermediul serviciului de comunicare al Administraţiei Prezidenţiale.

De la izbucnirea protestelotr de stradă, şeful statului a evitat aproape în totalitate să mai apară în public, fapt care a cauzat inclusiv specualţii că ar fi plecat din Bucureşti, sau chiar din ţară.

Ziariştii de la Kamikaze au publicat şi ei în urmă cu aproape o săptămână un material din care rezulta că şeful statului se afla în Bucureşti pe perioada protestelor.