Băsescu: USL fraudează. Dacă şi referendumul tău îl furi, ce-ţi mai rămâne, ţara cu totul? VIDEO

Referendum 2012 - Demitere Traian Băsescu. Preşedintele suspendat Traian Băsescu a declarat, duminică după-amiază, că există "o tendinţă continuă a USL de fraudare a referendumului" şi a acuzat că s-au făcut "foarte multe nereguli în secţiile de votare".

RomaniaTV.net
29 iul. 2012, 14:25
Băsescu: USL fraudează. Dacă şi referendumul tău îl furi, ce-ţi mai rămâne, ţara cu totul? VIDEO

„Am văzut o tendinţă continuă a USL de fraudare a referendumului. Până la urmă ei l-au cerut. Dacă şi referendumul tău îl furi, ce-ţi mai, rămâne, ţara cu totul?. Sunt foarte multe nereguli”, a declarat, duminică, Traian Băsescu, la ieşirea din sediul PDL Bucureşti.

Preşedintele suspendat s-a pronunţat şi asupra celor întâmplate în ziua referendumului la vila Dante.

„Astăzi, chipurile, s-au organizat Ziua Porţilor deschise la Vila Dante. Abia acum am înţeles de ce Victor Ponta s-a pretat la aşa minciună uriaşă că vila e pregătită pentru un viitor fost şef de stat. Toţi membrii familiei mele au avut parte de presiuni, huiduieli, injurii , azi când au intrat în casă. De fapt, toată povestea acest mincinos Victor Ponta a montat-o în perspectiva orga ziua porţilor deschise la vila lui Dottore Ponta în ziua referendumului. Arată câtd e josnici sunt aceşti oameni care pot merita orice dar nu să conducă România”, a precizat Băsescu.

„Poate părea arogant ce spun dar am conştiinţa împăcată. Referitor la referendumul de azi, e pentru România nu pentru mine. Eu mi-am făcut datoria  de preşedinte într-un mod care uneori a plăcut alteori nu, dar am conştiinţa că am făcut ce a trebuit. Indiferent care va fi rezultatul referendumului, am conştiinţa împăcată”, a mai spus preşedintele suspendat.  

Preşedintele suspendat a evitat să precizeze dacă el va merge să voteze.

De la sediul PDL, unde a stat timp de aproximativ trei ore, Băsescu a mers la sediul său de campanie.