Băsescu şi impresiile despre Facebook: Soţia e tot o pisicuţă, ca fetele, pisicuţe blânde

Traian Băsescu a afirmat, joi, la o întâlnire cu susţinătorii pagini sale de Facebook că fotografiile cele mai apreciate pe pagina sa de socializare sunt cele în care apare împreună cu soţia sa. Întrebat dacă a postat şi poze cu pisicile, şeful statului a răspuns că şi soţia sa "e tot o pisicuţă".

RomaniaTV.net
06 iun. 2013, 14:32
Băsescu şi impresiile despre Facebook: Soţia e tot o pisicuţă, ca fetele, pisicuţe blânde

„În general, tot ce e pe paginea mea de Facebook e produs original. Ideea acestei pagini a venit în campania de suspendare de anul trecut, Alături de preşedintele nostru, când era fii-mea în sediul de campanie mai erau nişte tineri, şi au spus haideţi să facem o pagină de Facebook. I-am spus Ioanei: Fata tatii, faceţi-o şi să vedem ce vine! Au găsit ei numele ăsta. Trebuie să vă spun: ca s-o accesezi e prea lung numele. E destul de lung titlul, dar foarte interesant. Ce mi-a plăcut foarte mult: că aveam feedback imediat. Dacă dădeam un mesaj după-amiază până dimineaţă erau zeci de mii de mesaje. Dar recunosc că nu am timp zilnic să lansez mesaje, nici nu cerd că e cazul, însă mă toacă la cap Ioana: trimite-mi poze de la o întâlnire, de la alta. Ceea ce aţi observat probabil şi voi este că cele mai de succes momente sunt cele în care apar cu nevastă-mea. Sunt sute de mii de accesări. Soţia, tot o pisicuţă, că asta e. Ca şi fetele, tot nişte pisicuţe acolo, blânde”, a declarat Traian Băsescu.

Şeful statului a afirmat că internetul i-a fost de ajutor în campaniile electorale, precizând prin mijlocacele moderne de comunicare a aflat şi părerile electoratului.

„În 2000 câna am candidat prima dată la Primăria Capitalei, în SUA campaniile pe internet erau curente. Mie mi s-au părut o inovaţie, că internetul e o soluţie pentru ceeea ce eu vizam: apropierea de electoratul tânăr. Pe urmă a venit campania din 2004 şi cel mai atre mi-a plăcut că a fost un adevărat spectacol cu acea gherilă digitală unde primeam şi mesaje şi caricaturi şi idei. În 2000 eram deja tăbăcit. Fusese guvernarea Convenţiei şi pe urmă în tot acest interval am fost una din ţinte. Nu ca după 2000, dar am fost o ţintă. Când ministru al Transporturilor fiind, mi s-a pus în spate vânzarea flotei, deşi flota era la FPS. Eram super-tăbăcit. Pe urmă a fost campania din 2009. Cel mai interesant mi s-a părut anul trecut în vară când am pus o întrebare: De ce eşti supărat pe preşedintele Băsescu? Doamne câte am aflat atunci!”, a povestit Băsescu. 

Întalnirea dintre preşedinte şi cele aproximativ 50 de persoane care au răspuns invitaţiei a avut loc, într-un mall din Capitală, în cadrul ICEEfest – Interactive Central and Eastern Europe Festival.