Băsescu, în croazieră cu moderatoarea de la Viena. „Doar să-mi amintiţi despre asta” VIDEO

Moment inedit, la Viena cu preşedintele Traian Băsescu. Şeful statului, care a participat la un Forum internaţional, a invitat-o pe moderatoarea evenimentului să meargă într-o croazieră cu el, informează România TV. Răspunsul femeii a fost scurt: "Voi merge cu dumneavoastră. Doar să-mi amintiţi despre asta".

27 feb. 2013, 14:53
Băsescu, în croazieră cu moderatoarea de la Viena. „Doar să-mi amintiţi despre asta” VIDEO

Preşedintele Traian Băsescu a participat, miercuri, la Viena, la lucrările Forumului Global al Alianţei Civilizaţiilor organizat de ONU.

Evenimentul a avut şi un moment inedit, atunci când moderatoarea l-a întrebat pe şeful statului român dacă este „un om al mării”:

„Domnule preşedinte, sunteţi un om al mării, nu-i aşa? Pentru că aveţi studii de marină şi înţeleg că aţi fost căpitanul unui petrolier. Este adevărat?”

Este adevărat. Puteţi să fiţi ofiţerul meu şef„, a spus râzând preşedintele.

Mulţumesc foarte mult, am fost promovată. Nu au fost furtuni când eraţi dumneavostră căpitan, nu? Nici accidente?„, a continuat doamna, primind la ambele întrebări răspuns negativ din partea lui Băsescu.

La finalul intervenţiei preşedintelui, moderatoarea nu a uitat de invitaţia de a merge în croazieră.
 

Mulţumesc foarte mult, domnule preşedinte. A fost fascinant”.

„A fost prea lung?„, a întrebat Băsescu.

Nu, a fost fascinant. Mulţumesc. Şi voi merge cu dumneavoastră în acea croazieră. Doar să-mi amintiţi despre asta mai târziu. Vă mulţumesc foarte mult, într-adevăr”, a conchis moderatoarea.

CITEŞTE ŞI Băsescu, după decizia CCR privind Statutul parlamentarilor: „YES!!!”