Băsescu: Din câte ştiu, nu am niciun dosar penal. Dosarele „Casa din Mihăileanu” şi „Flota”, închise

Preşedintele suspendat Traian Băsescu a afirmat că din câte ştie nu are niciun dosar penal, dosarele "Casa din Mihăileanu" şi "Flota" fiind închise. Preşedintele suspendat a precizat că atacurile pe această temă din partea USL reprezintă minciuni ale "puşcăriabililor".ordări propagandistice".

RomaniaTV.net
15 iul. 2012, 17:38
Băsescu: Din câte ştiu, nu am niciun dosar penal. Dosarele „Casa din Mihăileanu” şi „Flota”, închise

„Deci, din câte ştiu eu, nu am niciun dosar penal, reclamaţii penale. Am avut, am avut 500 când eram primar general”, a declarat Băsescu, duminică, la Realitatea Tv, întrebat despre acuzaţiile venite dinspre USL, potrivit cărora nu doreşte să plece de la Palatul Cotroceni pentru a-şi păstra imunitatea în cazul unor dosare penale.

Preşedintele suspendat a afirmat că dosarul privind casa din strada Mihăileanu a fost închis, subliniind că este vorba despre un apartament pe care l-a dobândit legal.

„Nu, acel dosar a fost închis, pentru că am dobândit apartamentul. Nu e vilă, e un apartament. L-am dobândit legal, după ce primisem notificarea să părăsesc apartamentul din Mareşal Prezan. Iar povestea flotei, – ştiţi că au fost 111 sau 109 oameni inculpaţi. A existat un procuror al, cum se numea atunci, Departamentul Naţional Anticorupţie, care a refuzat să semneze acel rechizitoriu. Oamenii toţi sunt – dosarul este închis – nevinovaţi. Deci, nu există nicio legătură. Sunt abordări propagandistice”, a adăugat Băsescu, potrivit Agerpres.

Băsescu a acuzat USL că a dat o „lovitură” instituţiilor statului, „aproape militar, în numele puşcăriabililor”.