Băsescu, ATAC la liderii USL: Ponta, când vine la mine, e ca un pisic. Antonescu e bolnav de somn

Preşedintele Traian Băsescu a declarat, marţi, că premierul Victor Ponta e ca "un pisicuţ" atunci când vine la Palatul Cotroceni, afirmând totodată că aceasta este "mitoman". Băsescu a apreciat că premierul Ponta este "un om prea mic pentru funcţia pe care o are", care a preferat să arunce ţara într-o criză politică pentru a acoperi scandalul plagiatului. De atacul lui Băsescu nu a scăpat nici preşedintele PNL. "Crin Antonescu bolnav de somn", a spus şeful statului.

RomaniaTV.net
27 nov. 2012, 18:55
Băsescu, ATAC la liderii USL: Ponta, când vine la mine, e ca un pisic. Antonescu e bolnav de somn

Lui Ponta i se reproşează o atitudine duplicitară, care constă în atitudini diferite în discuţiile cu preşedintele faţă de declaraţiile publice ale primului-ministru.

„Vreau să vă spun cum se comportă Victor Ponta, când vine la mine. E ca un pisic, ca un pisic, «da, domnule preşedinte, da domnu’ preşedinte» şi după ce iese şi ajunge la Palatul Victoria sau se vede cu un microfon în faţă vorbeşte cum vedeţi. De aceea îl fac mincinos, de aceea îl fac mincinos şi pentru ce a povestit despre CSAT, de aceea îl fac mincinos şi pentru declaraţiile pe care le dă pentru presa străină, pentru că are nevoie de imaginea mea externă şi spune «coabitez, am învăţat din lecţia verii, nu ştiu ce…», iar acasă face ce face”, a susţinut Băsescu.

El e mitoman, e bolnav din punctul ăsta de vedere, cum e Crin Antonescu bolnav de somn, omul ăsta e bolnav de minciună. E mitoman„, a adăugat preşedintele României.

Acesta a spus că are informaţii că premierul ar organiza huiduirea preşedintelui la parada de la 1 Decembrie. „Ştiu că pe 1 Decembrie pregăteşte fluieraşii la Arcul de Triumf. Penibil pentru un prim-ministru”, a comentat Traian Băsescu.

Acest om este prea mic pentru funcţia pe care o are (…) Nu i-a fost milă de ţară că o aruncă în criză politică pentru a acoperi scandalul legat de plagiat„, a mai spus Băsescu, referindu-se la a doua sa suspendare.

VEZI CE SPUNE TRAIAN BĂSESCU DESPRE DESEMNAREA PREMIERULUI DIN 9 DECEMBRIE