Băsescu a renunţat la înot. Vezi de ce se teme preşedintele suspendat de piscina publică VIDEO

Traian Băsescu a renunţat la înot în urma scandalului privind Vila Dante. El nici nu vrea să audă de o piscină publică, dar nu de teama că ar putea pleca de acolo cu vreo afecţiune nedorită, ci pentru că ar risca să fie surprins în ipostaze compromiţătoare, la fel ca fostul premier Emil Boc.

RomaniaTV.net
06 aug. 2012, 07:44
Băsescu a renunţat la înot. Vezi de ce se teme preşedintele suspendat de piscina publică VIDEO

Preşedintele suspendat a fost nevoit să-şi întrerupă exerciţiile recomandate de medic, pe care le făcea la piscina vilei Dante. Iar de o piscină publică nici nu vrea să audă. Asta pentru că se teme de cei cu apucături de paparazzi. Mai ales după ce a păţit fostul premier Boc, fotografiat în fundul gol în vestiarul unei săli de antrenament.

„Acum nu mai pot să înot. Nu mai am unde, din motive tehnice. Iar într-un loc public nu mă duc că nu vreau să apar în slip în toată presa, a făcut bietul Emil (Boc, n.r.) un experiment”, a spus Băsescu.

Traian Băsescu se bucură, însă, că a reuşit să-şi sărbătorească fiica cea mare departe de ochii curioşilor. „Mă bucur că nu v-aţi prins, am fost cu fetele şi soţia în oraş”, a spus, triumfător, Băsescu.