Băsescu: Văd în Mişcarea Populară un partener care să mă sprijine să continuăm ceea ce ne-am propus

Preşedintele Traian Băsescu a anunţat că va participa la dezbaterile Fundaţiei "Mişcarea Populară", precizând că vede în aceasta un partener care să-l sprijine în a continua ceea ce şi-a propus pentru România.

RomaniaTV.net
07 apr. 2013, 16:31
Băsescu: Văd în Mişcarea Populară un partener care să mă sprijine să continuăm ceea ce ne-am propus

„Oricând mă vor chema (membrii Fundaţiei Mişcarea Populară – n.r.), pentru conferinţe, pentru întâlniri cu oameni interesaţi de un subiect sau altul. Şi deocamdată, din câte am înţeles din discuţia de astăzi cu fondatorii fundaţiei, vor fi şi nişte subiecte prioritare în dezbaterea fundaţiei, cum ar fi revizuirea Constituţiei, noua lege electorală, legea sănătăţii, cu care eu am avut un mare eşec – am vrut să o promovez, dar până la urmă nu s-a putut -, sau reorganizarea administrativă a teritoriului, sunt teme pe care le consider foarte importante şi voi participa la ele”, a declarat Traian Băsescu, duminică, după întâlnirea avută la un restaurant din Capitală cu membri ai Fundaţiei „Mişcarea Populară”, potrivit Agerpres.

De asemenea, Băsescu a mai precizat că va fi prezent şi la dezbaterile Mişcării Populare ce vor avea ca tematică relansarea agriculturii, punctând că deţine informaţii în domeniu, iar consilierul său Adrian Rădulescu cunoaşte foarte bine realităţile din sectorul agricol.

„Oamenii nu sunt neinteresaţi de viaţa cetăţii, iar cei care nu mai sunt interesaţi, nu mai sunt pentru că nu mai cred în partide şi în promisiuni electorale. Uitaţi-vă şi acum ce s-a promis în campanie şi ce se întâmplă după campanie. Asta e viaţa în politică! Poate societatea civilă poate fi un vector care sa concureze cu partidele în a impune tematica şi direcţia. Mărturisesc, eu sunt unul dintre aceia care şi-au propus mult mai multe decât s-au întâmplat în mandatul meu. Dacă vreţi, văd fundaţia şi ca pe un partener care să mă sprijine să continuăm ceea ce ne-am propus pentru România”, a mai spus preşedintele Băsescu despre Fundaţia Mişcarea Populară.

Preşedintele Traian Băsescu s-a întâlnit, duminică, la un restaurant din Capitală, cu membrii conducerii Fundaţiei Mişcarea Populară. Consilierii prezidenţiali Cristian Diaconescu, Daniel Funeriu, Sebastian Lăzăroiu, Bogdan Drăgoi, purtătorul de cuvânt al preşedintelui, Bogdan Oprea, precum şi preşedintele Mişcării Populare, Marian Preda şi Elenina Nicuţ, Georgeta Condur şi Radu Borza, membri ai fundaţiei, sunt cei care s-au întâlnit la un restaurant din Bucureşti, cu preşedintele Băsescu.