Băsescu: Nu îmi place că se continuă a se fura prin lege. Nu tolerez, nu e în acordul de coabitare

Preşedintele Traian Băsescu a declarat că nu îi place în activitatea Guvernului că se "continuă a se fura prin lege", ca pe vremea Guvernului Năstase. Preşedintele a dat ca exemplu memorandumul cu Rompetrol şi transferul terenului institutului de cercetare agricolă din Insula Mare a Brăilei către CJ Brăila.

04 iul. 2013, 18:03
Băsescu: Nu îmi place că se continuă a se fura prin lege. Nu tolerez, nu e în acordul de coabitare

Sunt lucruri pe care nu sunt dispus să le tolerez pentru că nu fac parte din acordul de coabitare. Eu nu spun că a făcut furtul premierul Victor Ponta, dar a fost păcălit de destui„, a spus Traian Băsescu.

El a spus că pentru ca Adrian Năstase să fie primit la Casa Albă a fost semnat, prin lege, contractul „păgubos” cu Bechtel, scrie Mediafax.

Băsescu a subliniat că Năstase a fost „atât de laş” încât nu a vrut să semneze singur contractul, şi atunci actul a fost trecut prin Parlament, devenind lege.

El a menţionat că acest „furt” prin lege continuă, el dând ca exemplu memorandumul cu Rompetrol şi transferul terenului institutului de cercetare agricolă din Insula Mare a Brăilei către CJ Brăila.

Citeşte şi Băsescu: Turneul catastrofal al lui Ponta în Asia, fără mandat, ar trebui să mă supere