Băsescu: Mi-e greu să-l văd pe Mazăre discutând cu generali NATO. Dacă le spune să-l caute la Bamboo

Preşedintele Traian Băsescu consideră că ar fi cea mai mare greşeală preluarea de către Primăria Constanţa a portului din localitate, pentru că de el sunt legate proiecte importante, menţionând că îi este greu să îl vadă pe edilul Radu Mazăre discutând cu generalii NATO sau cu reprezentanţii companiei Exxon prin Bamboo sau îmbrăcat în tot felul de "armuri".

RomaniaTV.net
27 mart. 2013, 21:03
Băsescu: Mi-e greu să-l văd pe Mazăre discutând cu generali NATO. Dacă le spune să-l caute la Bamboo

„Ar fi cea mai mare greşeală să se dea portul Constanţa. Municipalitatea este acţionar la portul Constanţa, dar minoritar. Domnul Mazăre vrea să fie majoritar”, a apreciat Băsescu, la B1 tv.

El a explicat că, în prezent, se discută despre foarte multe proiecte cu portul Constanţa, amintind şi de angajamentele cu NATO.

„Mi-e greu să văd că unul care stă mai mult cu domnişoare dezbrăcate prin Mamaia, se îmbracă în tot felul de armuri, când o face pe papuaşul, când pe apaşul, mi-e greu să-l văd discutând cu generalii de la NATO chestiuni serioase, mi-e greu să-l văd discutând cu Exxon. Dacă le spune să îl caute la Bamboo?”, a completat Băsescu, citat de Agerpres.

Preşedintele a adăugat că lucrurile în acest caz sunt „atât de riscante”, încât ar fi mai bine dacă premierul Victor Ponta nu ar discuta acest subiect.