Baschetbaliştii americani sunt îngroziţi de România: Nu este un loc sigur!

Cazul lui Chauncey Hardy, baschetbalistul ucis la Giurgiu, l-a determinat pe Damon Powell să refuze oferta de transfer a celor de la Giurgiu, ba acesta chiar exclude posibilitatea de a juca la vreun club din România.

RomaniaTV.net
15 dec. 2011, 10:47
Baschetbaliştii americani sunt îngroziţi de România: Nu este un loc sigur!

Americanii au auzit de oraşul Giurgiu în împrejurările tragice ale morţii lui Chauncey Hardy şi îi îngrozeşte gândul de a pune piciorul în oraşul de la Dunăre.

Oficialii de la Dunărea Giurgiu au încercat transferul lui Damon Powell, o extremă-pivot de 2,01 metri, care a mai jucat în Europa la Marshall Milton Keynes Lions, în prima ligă din Marea Britanie. În vara acestui an, Powell s-a înscris la draft-ul NBA, dar nu a fost selectat de nicio echipă, astfel că a fost contactat de cei de la Giurgiu.

Ei au anunţat pe pagina de Facebook transferul jucătorului, dar site-ul totalbaschet.ro a încercat să afle primele impresii ale lui Powell. Surpriză însă, acesta a infirmat în termeni clari transferul: „Nu mai vin în România. Îmi pare rău. Un cetăţean american a fost ucis la Giurgiu. Consider că nu este un loc sigur pentru mine acolo!„.