Bărbatul dispărut în TRAGEDIA DIN MUREŞ a fost găsit marţi dimineaţă VIDEO

Bărbatul dispărut, luni, după ce un elicopter s-a prăbuşit în zona Lacului Tăureni din judeţul Mureş, a fost găsit marţi dimineaţă de către pompierii de la ISU.

30 iul. 2013, 05:19
Bărbatul dispărut în TRAGEDIA DIN MUREŞ a fost găsit marţi dimineaţă VIDEO

Bărbatul găsit, marţi dimineaţă, este un om de afaceri german, care se afla în elicopterul care s-a prăbuşit în judeţul Mureş. Bărbatul a fost căutat luni până la lăsarea întunericului, după care pompierii au renunţat la căutări până marţi dimineaţă.

Porivit purtătorului de cuvânt al Inspectoratului pentru Situaţii de Urgenţă (ISU) Mureş, Mihai Gagyi, ultima victimă a accidentului de elicopter de la Tăureni a fost găsită, marţi, în jurul orei 8.10, la circa zece metri distanţă de elicopter, care se află încă în apă, informează Mediafax.

Marţi, mai mulţi experţi de la Criminalistică din Bucureşti sunt aşteptaţi în Mureş, pentru a ajuta la anchetă.

Un elicopter s-a prăbuşit, luni seară, în zona lacului Tăureni din judeţul Mureş. Cinci persoane şi-au pierdut viaţa, iar una, o femeie, a fost rănită grav, potrivit purtătorului de cuvânt al ISU Mureş, Gagyi Mihai. Femeia care a supravieţuit accidentului are leziuni minore, a anunţat coordonatorul SMURD, dr. Cristian Boieriu.

Citeşte şi: Cine este Sorin Ţerbea, milionarul mort în accidentul de elicopter din Mures