Bărbatul care înţepa femei cu un ac în tramvaiul 41, executat silit de una din victime

Bărbatul care înţepa femei cu un ac în tramvaiul 41 va fi executat silit de către una dintre victime. Decizia a fost luată de judecători după ce acesta a refuzat să achite daunele stabilite de instanţă.

RomaniaTV.net
20 iul. 2013, 05:44
Bărbatul care înţepa femei cu un ac în tramvaiul 41, executat silit de una din victime

Cătălin Nistor are de achitat, ca daune morale, câte 7.700 de lei pentru fiecare dintre cele 8 femei pe care le-a atacat în tramvaiul 41. Totul s-a întâmplat în urmă cu doi ani, când mai multe femei care circulau cu tramvaiul pe această rută au început să se plângă că un bărbat necunoscut le înţeapă cu un ac.

Una dintre femei a reuşit să îi facă o poză bărbatului, iar poliţiştii au reuşit să îl aresteze pe bărbat, în vârstă de 38 de ani, după câteva zile.

El a petrecut 2 luni în arest, după care a fost judecat în libertate. Instanţa l-a condamnat la 1 an şi 4 luni de închisoare cu suspendare, însă tot instanţa a decis că el trebuie să achite câte 7.700 de lei pentru fiecare femeie atacată.

El nu a plătit, aşa că una dintre femei a cerut în instanţă executarea silită, iar magistraţii au decis ca acestui bărbat să îi fie executate bunurile pentru a se obţine banii necesari.