Bărbaţii care fac femeile fericite. Vezi ZODIILE

Cauţi stabilitate în relaţie şi pui mare preţ pe loialitate? Vezi bărbaţii care îţi împărtăşesc aceeaşi gândire.

RomaniaTV.net
18 oct. 2012, 18:28
Bărbaţii care fac femeile fericite. Vezi ZODIILE

Taur. Este un barbat frumos si sociabil care stie sa se faca placut oriunde merge. Isi doreste alaturi o femeie care sa aprecieze importanta stabilitatii. Isi va rasfata aleasa cu tot felul de cadouri. Este un partener pasional, foarte sentimental, care isi va trata perechea cu multa tandrete si afectiune.

Romantic si emotiv, barbatul nascut in zodia Rac este un familist convins. Ii place sa imparta tot ce are cu persoana iubita. Are de oferit dragoste neconditionata, devotament si asteapta sa primeasca in schimb loialitate. Este un romantic incurabil, gata sa se sacrifice pentru dragoste.

Barbatul nascut in zodia Fecioara pare timid in dragoste, dar prefera sa isi dezvaluie treptat personalitatea. Isi exteriorizeaza sentimentele cand are siguranta deplina in perechea lui. Pretuieste femeia si de aceea trateaza persoana iubita cu respect si intelegere, fiind extrem de tolerant si sincer.

Barbatul nascut in zodia Capricorn este inclinat catre stabilitate, de aceea manifesta interes doar pentru relatiile de durata. In dragoste este idealist. Isi protejeaza neconditionat femeia iubita si are grija sa ii ofere tot confortul pe care si-l doreste. Se teme de singuratate si de aceea poate deveni usor posesiv.