Bărbaţi acuzaţi că au sechestrat şi violat o fată de 17 ani, condamnaţi la câte 7 ani de închisoare

Doi bărbaţi în vârstă de 44 şi 40 de ani, din municipiul Bârlad, au fost condamnaţi la câte şapte de închisoare pentru viol, lipsire de libertate şi violare de domiciliu, după ce au sechestrat şi violat de două ori, la un interval de o lună, o minoră de 17 ani.

RomaniaTV.net
22 feb. 2013, 21:12
Bărbaţi acuzaţi că au sechestrat şi violat o fată de 17 ani, condamnaţi la câte 7 ani de închisoare

Judecătoria Bârlad i-a condamnat la câte şapte ani de închisoare pe Dănuţ Puţanu şi Ion Mantaroşie pentru viol, lipsire de libertate şi violare de domiciliu, după ce bărbaţii respectivi au abuzat sexual de o adolescentă de 17 ani atât într-un apartament, cât şi într-o rulotă din zona Obor, din municipiul Bârlad.

Potrivit rechizitoriului prezentat în instanţă de către procurorul de caz, adolescenta a fost scoasă cu forţa de la o petrecere organizată în noaptea de 21 spre 22 septembrie 2011 într-o casă din municipiul Bârlad, a fost urcată într-un taximetru şi apoi dusă în apartamentul unuia dintre ei. Aici, Dănuţ Puţanu a forţat-o să întreţină raporturi sexuale cu el, în timp ce prietenul lui a supus-o la perversiuni sexuale.

Ulterior, Ion Mantaroşie, susţin anchetatorii, a luat-o pe minoră şi a dus-o într-o rulotă din zona Obor, din municipiul Bârlad, unde a supus-o din nou la perversiuni sexuale.

După două ore, în urma unor telefoane venite şi din partea mamei adolescentei, bărbatul a urcat-o pe victimă într-un taximetru şi apoi a condus-o acasă.

Pe timpul derulării procesului la Judecătoria Bârlad, cei doi bărbaţi au fost judecaţi pentru altă faptă de viol comisă asupra aceleiaşi adolescente cu o lună înainte, însă pentru care au fost achitaţi.