Bărbat prins în Dâmboviţa, cu 500 de kilograme de carne furată dintr-o fermă avicolă

Poliţiştii din Dâmboviţa au găsit, sâmbătă, în autoturismul unui bărbat oprit în trafic, 500 de kilograme de carne de pui furată dintr-o fermă avicolă din Buftea, anchetatorii stabilind că în furt sunt implicaţi şi un angajat al firmei şi un agent care asigura paza unităţii.

RomaniaTV.net
13 apr. 2013, 12:23
Bărbat prins în Dâmboviţa, cu 500 de kilograme de carne furată dintr-o fermă avicolă

Potrivit reprezentanţilor Inspectoratului de Poliţie Dâmboviţa, o maşină a fost oprită şi verificată, sâmbătă, de către poliţiştii din Răcari şi ai Secţiei nr. 12 Poliţie Rurală Târtăşeşti, în autoturism fiind găsită o cantitate de 500 de kilograme de carne de pui fără acte de provenienţă, astfel că şoferul, în vârstă de 45 de ani, din comuna dâmboviţeană Ciocăneşti, a fost dus la audieri.

Purtătorul de cuvânt al IPJ Dâmboviţa, agentul Raluca Florescu, a declarat că marfa era ambalată în opt saci din plastic.

Conform unui comunicat al Poliţiei Române, anchetatorii au stabilit că şoferul a furat carnea împreună cu un alt bărbat de 38 de ani, din oraşul Buftea, angajat al unei firme din judeţ, şi cu un bărbat de 32 de ani din Bucureşti, angajat la firma care asigura paza la societatea comercială.

Pe numele celor trei bărbaţi, poliţiştii au întocmit dosar penal pentru furt calificat.

Surse din Poliţie afirmă că cei trei bărbaţi au furat carnea dintr-o fermă avicolă din Buftea.