Bărbat concediat din cauza unor poze postate pe Facebook. Vezi cum s-a fotografiat tânărul FOTO

Glumele făcute de angajaţi pe reţelele sociale nu sunt întotdeauna gustate de şefi. Un tânăr din Hunedoara a fost concediat după ce a postat pe Facebook poze cu el în timpul serviciului. Bărbatul lucra la o fabrică de sicrie şi s-a fotografiat într-un coşciug.

13 feb. 2013, 08:19

Admirator al lui Dracula, tânărul de 27 de ani s-a fotografiat într-un sicriu, având dinţi falşi de vampir. A postat fotografiile pe Facebook, dar sutele de Like-uri primite nu l-au ajutat la locul de muncă. Şefii au decis să-l concedieze pentru mai multe abateri, scrie adevarul.ro.

Nemulţumit de decizia acestora, tânărul a contestat-o la Tribunalul Hunedoara.

Acesta nu este singurul caz de acest gen. În întreaga lume sunt sute de oameni care şi-au pierdut locurile de muncă din cauza activităţii de pe paginile de socializare. Unii postează fotografii indecente, alţii postează mesaje la adresa şefilor sau la adresa companiei unde lucrează.

În sprijinul celor tentaţi să scrie pe Facebook mesaje atunci când au băut mai mult, a apărut testul Anti-beţie, o aplicaţie care nu te lasă să îţi accesezi propriul cont dacă nu treci un test şi dacă nu demonstrezi că eşti treaz.

Citeşte şi Mai mult de jumătate dintre angajaţii români nu vor să fie prieteni pe Facebook cu ŞEFUL