Bărbat ARESTAT după ce „a uitat” să restituie o maşină închiriată

Un bărbat acuzat că nu a mai restituit o maşină pe care a închiriat-o pentru cinci zile de la o firmă din Braşov a fost arestat preventiv pentru înşelăciune, acesta fiind prins în Oneşti, judeţul Bacău, informează vineri Poliţia Română.

RomaniaTV.net
17 mai 2013, 10:17
Bărbat ARESTAT după ce „a uitat” să restituie o maşină închiriată

Reprezentanţii firmei din Braşov au sesizat poliţiştii, la sfârşitul anului trecut, cu privire la faptul că un bărbat din judeţul Vrancea, în vârstă de 34 de ani, s-a prezentat la sediul firmei, unde a solicitat închirierea pentru cinci zile a unui autoturism, în valoare de 32.000 lei, pe care nu l-a mai restituit.

Anchetatorii au stabilit că, după ce a închiriat maşina, bărbatul a condus din Braşov până pe un câmp din judeţul Harghita, unde a compromis sistemul de securitate al maşinii. Ulterior, bărbatul s-a mutat de la adresa unde locuia pentru a se sustrage cercetărilor, a precizat Poliţia Română.

În urma investigaţiilor efectuate de poliţiştii de la Biroul Furturi şi Trafic Auto Braşov, bărbatul a fost prins în 15 mai, în Oneşti, judeţul Bacău, şi reţinut pentru înşelăciune.

Magistraţii din Braşov au dispuns joi arestarea preventivă a acestuia pentru 20 de zile.