Bărbat, căutat de poliţişti după ce şi-a rănit sora şi l-a înjunghiat mortal pe concubinul mamei

Un bărbat care l-a înjunghiat mortal pe concubinul mamei sale şi a rănit-o pe sora sa cu cuţitul, în comuna argeşeană Stolnici, este căutat de poliţişti, luni seară, el fugind de la locul tragediei după comiterea faptelor, scrie Mediafax.

RomaniaTV.net
18 iun. 2012, 15:28
Bărbat, căutat de poliţişti după ce şi-a rănit sora şi l-a înjunghiat mortal pe concubinul mamei

Potrivit purtătorului de cuvânt al Inspectoratului Judeţean de Poliţie Argeş, agent Mădălina Bălănescu, anchetatorii încearcă să dea de urma agresorului şi să-l aducă la audieri pentru a stabili motivele care l-au determinat să atace cu cuţitul două persoane, dintre care una a decedat.

„Este vorba despre un bărbat în vârstă de 46 de ani, din comuna argeşeană Stolnici, care i-a înjunghiat pe concubinul mamei sale şi pe sora sa. Concubinul a decedat, femeia a fost rănită şi va fi transportată la spital pentru îngrijiri medicale. Agresorul a dispărut de la locul faptei şi este căutat acum de poliţişti”, a declarat purtătorul de cuvânt al Inspectoratului Judeţean de Poliţie Argeş, agent Mădălina Bălănescu.

La ora transmiterii acestei ştiri, poliţiştii îl caută pe bărbat, sora sa fiind transportată în stare gravă, cu o ambulanţă, la Spitalul Judeţean de Urgenţă din Pitesti.

Potrivit România TV, altercaţia a avut loc în barul din localitatea Stolnici, unde se aflau atât agresorul, cât şi sora lui, mama şi concubinul acesteia. La un moment dat, între cei doi bărbaţi a izbucnit un scandal provocat de faptul că fiul femeii nu era de acord cu relaţia mamei sale. Înfuriat şi sub influenţa alcoolului, bărbatul l-a înjunghiat cu cuţitul în piept pe iubitul mamei sale, apoi şi-a înjunghiat chiar şi propria soră, deoarece aceasta a intervenit între ei. La faţa locului a fost chemată o ambulanţă, însă până la sosirea medicilor, bărbatul a murit.