Banciu îl atacă pe Mircea Badea: A terminat facultatea şi URMA SĂ MĂTURE strada

În emisiunea lui de marţi seara, Radu Banciu l-a atacat dur pe concurentul său direct, Mircea Badea. Banciu a afirmat că acesta ar trebui să stea în banca lui că de zece ani îl imită în fiecare emisiune. De asemenea, Banciu a mai spus că Badea a intrat în televiziune cu ajutorul părinţilor.

RomaniaTV.net
13 iun. 2012, 09:30
Banciu îl atacă pe Mircea Badea: A terminat facultatea şi URMA SĂ MĂTURE strada

După ce Mircea Badea a spus în emisiunea „În gura presei” că audienţele sale sunt mai mari decât cele ale emisiunii de pe B1 TV, Banciu a afirmat că acesta ar trebui să stea în banca lui şi să nu mai mintă telespectatorii, scrie click.ro.

Stai liniştit în banca ta că de aproape zece ani, practic, fără permisiunea mea, m-ai imitat aproape în fiecare seară la televizor. Eu ar trebui să fiu supărat, nu tu că a venit unul care te concurează acum. Cine eşti tu? Tu faci ceea ce ar fi trebuit să fac acum 8 ani, dar eu m-am ocupat cu altceva. Te-am bătut după un an de zine (n.r în audienţe)”, a spus acid Banciu.

„A terminat facultatea şi urma să măture strada, că în România ce viitor să ai? Şi atunci s-a dus mama lui că îl cunostea pe Mihai Tatulici şi i-a spus să-i ajute că moare de foame. Şi uite-aşa a ajund Bădiţă în televiziune şi ne dă nouă lecţii. Stai tu liniştit, şmechere, şi ciuguleşte în continuare din mâna lui Felix. Atacă-mă pe mine cu Elena Udrea. Dacă venea Udrea pe lângă tine făceai pe tine ca un caniş„, a mai afirmat prezentatorul.