Baldur’s Gate Enhanced Edition, amânat până în noiembrie

Președintele companiei Overhaul Games, Trent Oster, a anunțat că data de lansare a jocului Baldur’s Gate Enhanced Edition a fost amânată până la finalul lunii noiembrie. Mai precis jocul, în versiunea pentru PC, se va lansa pe 30 noiembrie 2012.

RomaniaTV.net
17 sept. 2012, 13:27
Baldur’s Gate Enhanced Edition, amânat până în noiembrie

Inițial RPG-ul ar fi trebuit să ajungă pe mâinile fanilor astăzi, adică pe 18 septembrie, însă compania producătoare spune că a decis amânarea lansării oficiale pentru ca gamerii să beneficieze de cea mai bună experiență de joc posibilă în această ediție îmbunătățită a jocului.

Ediția refăcută a jocului de tip Dungeons & Dragons RPG, produs inițial de către Bioware, va avea un preț recomandat de 19,99 de dolari.

Această ediție îmbunătățită va include va putea rula pe motorul grafic Infinity și va conține o versiune nouă a jocului original Baldur’s Gate și expansion pack-ul the Tales of the Sword Coast.

Baldur’s Gate Enhanced Edition aduce o nouă poveste (The Black Pits), trei noi personaje, (Dorn Il-Khan, Neera the Wild Mage, Rasaad yn Bashir), un set nou de voci pentru personaje, mod multiplayer, interconectivitate cu toate tipurile de platforme și va rula foarte bine pe monitoare widescreen.

Jocul va putea fi download-at fără a fi nevoie de un client Steam.

Cerințele minime de sistem sunt:

  • 512 MB de RAM
  • 1 GHz CPU
  • placă grafică GeForce 2 sau echivalent
  • conexiune la internet

Citește și Plants Vs Zombies 2 se lansează în 2013 pe Likeit.ro