Băiatul care a PĂCĂLIT moartea cu CINCI centimetri. A rămas ÎNFIPT într-un gard, în faţa MAMEI

Josh Hassan, un băiat de 12 ani din Marea Britanie, a fost la un pas de moarte, după ce a căzut într-un gard, în timp ce încerca să îşi ia mingea pierdută într-o grădină din apropierea casei. Inedit este faptul că suliţa de metal s-a aflat la doar cinci centimetri de inimă, mama sa alături de alţi vecini sărindu-i în ajutor imediat.

05 iul. 2013, 15:48

Potrivit The Sun, în prezent se află în recuperare la spital, după ce a trecut prin drama vieţii sale. Mai mult, mama sa a fost prezentă la intreg incidentul, aflându-se lângă el în timp ce a alunecat de pe un gard de metal cu bare ascuţite. Tânărul din Essex a trebuit să fie susţinut de trei persoane, în timp ce avea bara de metal înfiptă în corp, ca aceasta să nu provoace şi mai multe daune până la venirea medicilor.

Citeşte şi INCREDIBIL: Un copil de doi ani, luat pe sus de un vultur, într-un parc din Montreal VIDEO

A fost nevoie de trei oameni ca să îl ţinem în aşa mod încât ţeapa de metal să nu facă mai mult rău. Josh a fost foarte curajos, nu a plâns nici măcar odată. A fost un mic soldăţel. Este tipul de copil care este mai îngrijorat de starea celor din jur decât de ceea ce i se întâmplă lui„, a povestit mama copilului, care este extrem de fericită că fiul ei a scăpat cu viaţă din teribilul incident care putea să îl omoare pe loc.

Citeşte şi Un bărbat a trăit timp de şase ani cu o lamă de cuţit înfiptă în cap VIDEO

Copilul a declarat că va păstra suliţa de metal drept suvenir, obiectul aducându-i aminte de momentul în care a fost la un pas de moarte.