Bahmuţeanu face dezvăluiri: Prigoană a bătut-o şi pe ea şi pe băiatul lor cel mare

Despărţire cu bătaie şi scandal! Acestea ar fi motivele pentru care Adriana Bahmuţeanu ar fi plecat de acasă. Silviu Prigoană l-ar fi bătut pe Maximus, fiul lor cel mare. Băieţelul, în vârstă de cinci ani, are acum nevoie de terapie psihologică, a declarat Adriana Bahmuţeanu, într-o emisiune TV.

RomaniaTV.net
04 sept. 2012, 14:11
Bahmuţeanu face dezvăluiri: Prigoană a bătut-o şi pe ea şi pe băiatul lor cel mare

„M-a şocat fiul meu cel mare când mi-a spus că tatăl lui l-a bătut cu băţul sau cu nu ştiu ce (…) Ştiu că Maximus are nevoie de terapie. De altfel, i-am şi cerut soţului meu să fie de acord ca Maximus să intre în terapie la un psiholog specializat (…) Sigur că-i este frică de tatăl lui, de-asta am şi plecat de acasă”, a declarat Adriana Bahmuţeanu.

Adriana Bahmuţeanu şi-a luat copiii şi a fugit din locuinţa conjugală, pe 3 august, după o ceartă dură cu Silviu Prigoană.

„Am plecat pentru că am devenit ciuca bătăii după o campanie electorală nereuşită (…) Sigur că m-a lovit, de foarte multe ori şi cu vorba şi cu palma”, a mai spus Bahmuţeanu.

Copiii au nevoie să crească într-un mediu în care să se simtă protejaţi, a explicat Adriana Bahmuţeanu motivul pentru despărţirea de Silviu Prigoană.

„Îmi doresc să am copiii lângă mine, să pot să-i cresc frumos, nu-ţi trebuie milioane de euro ca să creşti doi copii, sigur că mi-aş dori ca şi soţul meu să se implice în creşterea lor”, a mai spus soţia lui Prigoană.

Pentru a dovedi instanţei că soţul ei nu a avut un comportament corect, Adriana Bahmuţeanu a depus la dosar un CD cu înregistrări compromiţătoare cu Silviu Prigoană. Miercuri, cei doi se vor întâlni la judecătoria sectorului trei, unde magistraţii vor decide cu cine vor rămâne cei doi copii ai cuplului, în următoarele şase luni.