Bahmu, supărată foc: Sunt o pârlită cu doi copii. Eu n-am puterea domnului Prigoană VIDEO

Adriana Bahmuţeanu este supărată şi sătulă de drumurile la instanţă. Deranjată de lipsa lui Silviu Prigoană la toate termenele, ea le-a cerut judecătorilor să îl cheme la interogatoriu. Magistraţii au respins solicitarea, iar aceasta a scos-o din sărite pe moderatoare. Bahmuţeanu a declarat că la mijloc este vorba despre puterea pe care o deţine Silviu Prigoană.

RomaniaTV.net
14 nov. 2012, 11:57
Bahmu, supărată foc: Sunt o pârlită cu doi copii. Eu n-am puterea domnului Prigoană VIDEO

Adriana Bahmuţeanu şi soţul ei au avut un nou termen în procesul în care se stabileşte programul de vizită pentru copii. Ca şi la celelalte termene, Silviu Prigoană nu a apărut.

Sunt o pârlită cu doi copii. Eu n-am puterea domnului Prigoană, nu sunt nici aleasa poporului, nu am milioane de euro. Probabil că dacă aş fi fost în această poziţie, mi s-ar fi aprobat cererea de interogatoriu„, a spus Adriana Bahmuţeanu.

Vedeta este hotărâtă să câştige lupta pentru copiii săi, aşa că este extrem de atentă la ce vrea să le ofere Silviu Prigoană. „Vreau să văd dacă are o bonă calificată, nu o paraşută de 20 de ani. O să cer calificarea bonei, o să trimit Direcţia Copilului”, a mai spus aceasta.

Deşi toate apelurile către soţul său au rămas fără răspuns, Adriana Bahmuţeanu îi mai transmite un mesaj. „Un tată responsabil se comportă responsabil cu copiii lui. Să nu mai fie aşa încăpăţânat şi orgolios, pentru că nu foloseşte la nimic„, a precizat ea.

Peste doar o săptămână, Adriana Bahmuţeanu şi Silviu Prigoană se vor întâlni în instanţă la primul termen din procesul de divorţ.