Baconschi o ia pe Raluca Turcan peste picior: „Adulatoarea umedă a lui Vasile Blaga…”

Democrat-liberalul Teodor Baconschi a reacţionat şi el, sâmbătă, la declaraţiile vicepreşedinteleui PDL, Raluca Turcan, privind excluderea Elenei Băsescu din partid. Asta după ce EBA a ironizat-o pe colega sa de partid, spunând că acum este "liniştită" având în vedere că este susţinută de "unul dintre cei mai puternici lideri ai actualei conduceri".   

13 apr. 2013, 11:27
Baconschi o ia pe Raluca Turcan peste picior: „Adulatoarea umedă a lui Vasile Blaga…”

Raluca Turcan, egeria lui Stolojan, sotia fostului purtator de cuvant de la Cotroceni si, mai nou, adulatoarea umeda a lui Vasile Blaga, declara ca „in acest moment, PDL nu are ca obiectiv excluderea Elenei Basescu”. Sunt cutremurat de atata generozitate, chiar daca tot nu inteleg care e atunci „obiectivul” PDL in viitorul previzibil. Ah, uitasem tinta fixata de dl Blaga: 30 % in 2016…„, a scris Teodor Baconschi pe Facebook.

Vicepreşedintele PDL Raluca Turcan a declarat, vineri, că „PDL nu are ca obiectiv, în acest moment, să o dea afară pe Elena Băsescu”, afirmând că îi doreşte succes dacă va considera că nu are nevoie de partid pentru a-şi reînnoi mandatul de europarlamentar.

„(…) Din câte am auzit, şi din declaraţiile doamnei Elena Băsescu, dumneaei a câştigat mandatul de parlamentar european independent. Deci nu văd de ce ar fi un pericol în cazul în care dumneaei nu mai are nevoie de PDL să îşi reînnoiască mandatul„, a spus Turcan.

M-am linistit acum cand Raluca m-a asigurat ca PDL nu are ca obiectiv „IN ACEST MOMENT” sa ma dea afara si ca pot ramane momentan in partidul in care ea a venit după ce Traian Basescu era deja Presedinte si castigase toate bataliile electorale„, a reacţionat Elena Băsescu pe contul de Facebook.

Ironică, EBA a adăpugat că este „mândră” de faptul că este „susţinută de unul dintre cei mai puternici lideri ai actualei conduceri, o femeie care a ajuns la varful politicii pe propriile picioare, fara sprijinul domnului Stolojan ori al lui Traian Basescu, al carui purtator de cuvant a fost sotul ei, inainte de a deveni consilierul de imagine al unor membri marcanti PNL ori PC”.