BACALAUREAT 2013: Un elev din Sibiu, ELIMINAT după ce a fost prins cu mobilul în sală

Un elev de la Liceul Tehnologic din localitatea Mârşa, judeţul Sibiu, a fost eliminat vineri, de la examenul de Bacalaureat.

05 iul. 2013, 12:52
BACALAUREAT 2013: Un elev din Sibiu, ELIMINAT după ce a fost prins cu mobilul în sală

Elevul a fost eliminat de la proba la Biologie, după ce a fost prins în timpul examenului, cu telefonul mobil, a anunţat Inspectoratul Şcolar Judeţean Sibiu, potrivit Agepres. Acesta terminase liceul într-o promoţie anterioară.

162 din totalul celor 2.644 de candidaţi înscrişi la examenul de Bacalaureat, în Sibiu, au absentat la proba de vineri, potrivit datelor oficiale.

La proba la alegere a profilului (Fizică, Informatică, Geografie, Biologie, Chimie, Filosofie, Economie, Logică şi argumentare, Psihologie, Sociologie), elevii au avut la dispoziţie trei ore pentru a rezolva cele trei subiecte. Fiecare subiecte este notat cu 30 de puncte.

BACALAUREAT 2013 – proba la alegere. Vezi ce SUBIECTE s-au dat la ANATOMIE

BACALAUREAT 2013 – proba la alegere. Vezi ce SUBIECTE s-au dat la GEOGRAFIE

BACALAUREAT 2013 – proba la alegere. Vezi ce SUBIECTE s-au dat la BIOLOGIE

BACALAUREAT 2013 – proba la alegere. Vezi ce SUBIECTE s-au dat la FIZICĂ

BACALAUREAT 2013- proba la alegere. Vezi ce SUBIECTE s-au dat la CHIMIE

BACALAUREAT 2013- proba la alegere. Vezi ce SUBIECTE s-au dat la INFORMATICĂ

Rezultatele examenului de bacalaureat vor fi afişate luni, 8 iulie, până la ora 12.00, urmând ca în aceeaşi zi, (începând cu ora 12.00 şi până la ora 16.00) să fie depuse contestaţiile, la secretariatele liceelor unde candidaţii au susţinut teză.