Avocatul lui Gigi Becali: Vom face memoriu pentru a cere graţierea VIDEO

Avocatul lui Gigi Becali, Bogdan Vlad, l-a vizitat marţi pe patronul Stelei în închisoare, cei doi punându-se de acord pentru formularea unui memoriu de graţiere care să fie adresat preşedintelui României.

21 mai 2013, 11:19
Avocatul lui Gigi Becali: Vom face memoriu pentru a cere graţierea VIDEO

La nici 24 de ore de când a fost dus la Penitenciarul Rahova, Gigi Becali caută împreună cu avocaţii săi soluţii pentru o eliberare cât mai grabnică. Bogdan Vlad, unul dintre cei care îl apără pe patronul Stelei, s-a întâlnit marţi cu clientul său şi spune că l-a găsit într-o stare de spirit excelentă. „Mi-a spus că l-a vizitat un psiholog. Dar i-a făcut domnul Becali propunearea sa îi întărească domnului procuror moralul. Are un moral excepţional„, a declarat avocatul.

Cât despre conţinutul discuţiilor, acesta a dezvăluit: „Ne-a spus ce trebuie să facem: plângere la CEDO, memoriu de graţiere… Vrea să ceară graţierea şi am luat hotărârea să formulăm un memoriu în acest sens. E o decizie personală a dânsului de a face un asemenea demers, eu ca avocat nu pot decât să îl obiectivez„.

Într-o intervenţie la România TV, Bogdan Vlad a explicat: „O asemenea cerere are în vedere elemente ce ţin de persoana condamnatului, de rezonanţa numelui în societate. Nu ştiu dacă la nivelul Parlamentului se va adopta un act de clemenţă, de amnistie. În măsura în care va fi adoptat acest act şi infracţiunea sa nu va fi exceptată, va beneficia şi dânsul„.

Avocatul Bogdan Vlad a subliniat că Becali nu le permite membrilor familiei să îl viziteze în închisoare şi a reamintit faptul că patronul Stelei va munci pe perioada detenţiei, pentru a putea să iasă din închisoare după un an şi jumătate.

Citeşte şi Prima reacţie de la Cotroceni după condamnarea lui Gigi Becali VIDEO