Avocatul Elodiei şochează: Cioacă şi-a vizitat amanta în noaptea crimei

Crina Marinela Radu, avocata care apără interesele familiei Ghinescu, spune într-un interviu acordat jurnaliştilor de la Evenimentul Zilei că poliţistul Cioacă ştia deja că Elodia e moartă, din moment ce la scurt timp după dispariţia ei s-a interesat cum poată să intre în posesia averii acesteia.

RomaniaTV.net
30 mart. 2012, 07:53
Avocatul Elodiei şochează: Cioacă şi-a vizitat amanta în noaptea crimei

La aproape cinci ani de la dispariţia Elodiei, Crina Marinela Radu, avocata care apără interesele familiei Ghinescu, face dezvăluiri incredibile despre Cristian Cioacă.

Într-un interviu acordat pentru Evenimentul zilei, aceasta a reconstituit noaptea de 29 spre 30 august 2007, când se presupune că a fost omorâtă Elodia. „Eu i-am spus comandantului IPJ Braşov că Elodia a fost, cel mai probabil, omorâtă şi se află pe drumul dintre Braşov şi Piteşti. Pentru că, în acea noapte, Cioacă a mers la Piteşti. S-a stabilit pe camerele de luat vederi. A fost văzut la o benzinărie, la ieşirea din Braşov, spre Piteşti. Era îmbrăcat în hainele de poliţist. A mers la persoana cu care avea o relaţie, Diana Precup, din Piteşti. Aceasta, iniţial, nu a recunoscut însă, după aceea, a mărturisit că Cioacă a venit la ea şi i-a zis că a vrut să-i facă o surpriză. A zis că a stat foarte puţin şi s-a întors în Braşov„.

Avocata Crina Marinela Radu mai spune că poliţistul Cristian Cioacă a cerut ca Elodia Ghinescu să fie scoasă de la întreţinere, înainte de a o da dispărută şi, mai mult, el s-a interesat de modul în care poate intra în posesia averii Elodiei, la scurt timp de la dispariţia acesteia, asta însemnând, în opinia avocatei, că Cioacă ştia Elodia este moartă.