Avocata Paula Iacob, transportată la Spitalul Floreasca cu ambulanţa

Paula Iacob a resimţit, miercuri dimineaţă, dureri mari la un picior, aşa că a decis să cheme ambulanţa care a transportat-o la Spitalul "Floreasca", scriu jurnaliştii de la wowbiz.ro.

13 feb. 2013, 18:32
Avocata Paula Iacob, transportată la Spitalul Floreasca cu ambulanţa

Celebra avocată a fost operată în urmă cu câteva săptămâni la un picior. Paula Iacob a acuzat dureri cumplite şi, pentru că se deplasa cu dificultate şi pentru a nu-şi agrava starea, a decis să sune la Salvare.

„Au fost nişte dureri într-adevăr. Din păcate, dumneaei nu putea să pună piciorul drept în pământ sau pe podeaua maşinii. Deci nu putea fi transportată la spital. Mai demult a suferit o operaţie la acel picior şi în urmă cu puţină vreme a avut o infecţie în urma unei pedichiuri. Sunt probleme care s-au acumulat şi aşa a ajuns la spital. Starea ei de sănătate e în general bună”, a spus un apropiat al avocatei Paula Iacob.

Momentan, avocata rămâne internată la Spitalul de Urgenţă Floreasca, din Bucureşti. „Este internată la Spitalul Floreasca, într-adevăr, însă nu vă pot oferi mai multe detalii”, au declarat surse din managementul unităţii spitaliceşti.