Avocat: Gigi Becali ar putea ieşi din închisoare după decesul matuşii sale. Află cum

Bogdan Bărbuceanu, unul din avocaţii care l-au apărat pe Gigi Becali, susţine că există motive solide pentru ca acesta să fie eliberat temporar din închisoare pentru a asista la înmormântarea Everdichiei Becali, mama fraţilor Ioan şi Victor Becali.

RomaniaTV.net
11 iul. 2013, 18:36
Avocat: Gigi Becali ar putea ieşi din închisoare după decesul matuşii sale. Află cum

Bărbuceanu a arătat, la România TV, că înmormântarea unei mătuşi este un motiv suficient de serios pentru ca Gigi Becali să fie eliberat temporar din închisoare, după cum a fost eliberat şi Ioan Mureşan, fostul ministru al Agriculturii, pentru a participa la înhumarea fiului său.

La observaţia că nu este vorba de acelaşi grad de rudenie ca în cazul lui Mureşan, Bărbuceanu a răspuns: „Legea nu distinge între un grad de rudenie şi altul. Mai ales că în cazul familiei domnului Becali este un alt tip de familie decât în cazul familiilor româneşti.”

„Eu apreciez că se impune acordarea acestui drept. Este un drept legal, nu o favoare”, a spus Bărbuceanu.

Acesta a precizat că nu a vorbit despre această chestiune cu Gigi Becali, deoarece acesta îşi foloseşte cele 30 de minute la care are dreptul pentru a vorbi la telefon strict cu familia. Bărbuceanu a spus că va trebui să meargă la penitenciar pentru a lua legătura cu Gigi Becali. „Trebuie să ghicim noi când are nevoie de un avocat”, a mai spus Bărbuceanu.

Mama impresarilor Ioan şi Victor Becali a fost găsită moartă în piscină, joi seara, în jurul orei 19.30. Din primele informaţii se pare că aceasta a alunecat pe gresia de lângă marginea piscinei. Femeia avea 83 de ani.

Tragicul accident s-a petrecut la reşedinţa din Pipera a fraţilor Ioan şi Victor Becali. Mama celor doi impresari, care este mătuşa patronului Stelei, Gigi Becali, avea 83 de ani.

Potrivit România TV, din primele cercetări se pare că Everdichia Becali se plimba pe marginea piscinei şi a alunecat pe gresie.

La faţa locului a fost chemată mai întâi o ambulanţă de la Biomedica, iar apoi au fost solicitate echipaje de la Ambulanţă şi SMURD, medicii constatând decesul bătrânei.

La reşedinţa din Pipera se află, în prezent, şi poliţişti, care cercetează împrejurările în care s-a produs decesul.

La faţa locului au ajuns mai mulţi prieteni ai familiei Becali, puţin după ora 21 sosind la reşedinţa din Pipera fostul acţionar al echipei de fotbal Dinamo, Cristi Borcea.