Aviz amatoarelor! Mihai Bendeac caută IUBITĂ. Vezi cum trebuie să (nu) fie

Actorul Mihai Bendeac pare un burlac convins şi nici nu încearcă să ascundă acest lucru prea mult. Liber ca pasărea cerului, el este deschis la propuneri. "Nu s-a născut femeia care să încerce să mă agaţe şi să nu reuşească", spune el, dar aria de selecţie nu este atât de extinsă precum s-ar putea crede.

RomaniaTV.net
04 sept. 2012, 09:45
Aviz amatoarelor! Mihai Bendeac caută IUBITĂ. Vezi cum trebuie să (nu) fie

Mihai Bendeac tocmai s-a despărţit de Antena 1 şi are un nou proiect despre care nu a oferit încă prea multe detalii. Profesia este, deci, pe primul plan pentru actor. Dar asta nu-l împiedică să se gândească la ceea ce vrea de la o femeie. Mai ales că nu se ştie niciodată de unde sare iepurele.

Bendeac a postat pe Facebook un mesaj în care zugrăveşte portretul femeii care l-ar completa cel mai bine şi subliniază că nu este singur din cauză că ar fi inabordabil, ci pentru că este foarte selectiv când vine vorba de partenere.

Multe femei au considerat, de-a lungul vremii, că sunt «hard to get» doar ca să fac pe interesantul. Numai că, sincer vorbind, având în vedere faptul că partenera mea nu trebuie să-mi strice ce-am construit în ani de muncă, da, mă interesează dacă spune «care» în loc de «pe care», dacă ştie să se îmbrace, ce fel de poze are pe facebook, dacă are ceva compromiţător printre ultimele relaţii. Asta e … viaţa. Ca artist, nu poţi lăsa deoparte marketingul, oricât de rece ar suna. Iar dacă şcoala nu prea ţi-a plăcut, nu te exprimi corect, te îmbraci şi te fotografiezi ca o paraşutistă, dacă foloseşti 6 tone de machiaj şi aşa mai departe, ce pretenţii poţi avea. Există diferite ligi masculine. Îndreaptă-te spre liga ce e «de nasul tău». Dacă o relaţie cu cineva te-ar aduce în centrul atenţiei, eşti, oare, pregatită pentru «centrul atenţiei»? Cred că sunt logic. 🙂„, este postarea actorului pe reţeaua de socializare.