AVERTISMENTUL lui Blaga: Nu voi mai tolera ca după ce deciziile se iau în PDL, ele să fie comentate

Preşedintele PDL, Vasile Blaga, a afirmat luni seara, la TVR, că partidul nu se află într-un impas, punctând că după ce va fi ales Biroul Permanent Naţional nu va mai tolera ca deciziile luate în interiorul partidului să fie comentate.

RomaniaTV.net
25 mart. 2013, 20:11
AVERTISMENTUL lui Blaga: Nu voi mai tolera ca după ce deciziile se iau în PDL, ele să fie comentate

„În primul rând, nu suntem în nici un impas, foarte mulţi colegi vor candida pentru funcţiile din Biroul Permanent Naţional, pe care mi-l doresc unit, care să reprezinte partidul. Ceea ce nu voi tolera (…) este ca după ce deciziile sunt luate în partid, cineva să le mai comenteze. (…) Nu poţi fi şi în interiorul şi în afara partidului, nu poţi lovi în partid”, a punctat Vasile Blaga, citat de Agerpres.

Liderul PDL a ţinut să adauge că, în opinia sa, comisiile de validare şi de numărare a voturilor şi-au făcut datoria şi a reafirmat că nu are funcţii de împărţit în partid.

„Nu ştiu să mai existe o contestaţie a doamnei Udrea şi dacă ar fi, nu e treaba lui Blaga. (…) E treaba comisiei de validare. (…) În rest, vă spun şi dumneavostră, eu sunt doar preşedintele PDL, nu sunt şi proprietarul lui, nu am ce funcţii să dau nimănui. Cei care vor intra în Biroul Permanent Naţional vor trebui să obţină votul”, a mai spus Vasile Blaga.