Autostrada zburătoarelor. Mii de gâşte au invadat un drum de mare viteză, în China VIDEO

Traficul a fost perturbat pe o autostradă din China, după ce câteva mii de gâşte au pătruns în mod neaşteptat pe carosabil, cu tot cu îngrijitorii lor. Nu e prima oară când se întâmplă un astfel de eveniment în China, în urmă cu o jumătate de an 5.000 de raţe blocând aproape complet o stradă din oraşul Taizhou.

RomaniaTV.net
09 dec. 2012, 11:11
Autostrada zburătoarelor. Mii de gâşte au invadat un drum de mare viteză, în China VIDEO

China nu este doar ţara cu cel mai mare număr de locuitori, dar aici aici parcă totul se multiplică, pentru a se raporta la populaţia statului. Un exemplu este dat de numărul gâştelor, care nu mai au loc pe pajişti sau pe marginea râurilor, ci au ajuns să invadeze autostrăzile.

Un clip filmat zilele trecute ilustrează perfect şi amuzant această situaţie. Trei fermieri chinezi mână un cârd uriaş, compus din mii de gâşte chiar pe autostradă, în plin trafic.

Bărbaţii par a ştii ce fac şi dau impresia că au situaţia sub control, fiindcă dacă în primă fază zburătoarele ocupau două benzi pe sens, ei le-a „înghesuit” în cele din urmă pe prima bandă. Interesantă este şi blândeţea şoferilor, care au avut mare grijă să nu deranjeze păsările.