Autorul celebrului Gangnam Style lansează un nou cântec. Află despre ce este vorba

Starul pop sud-coreean PSY va lansa vineri un nou single după uriaşul succes de care s-a bucurat ultima sa producţie, "Gangnam Style", în 119 ţări, conform unui anunţ dat publicităţii de managerul său artistic, informează Yonhap.

10 apr. 2013, 16:56
Autorul celebrului Gangnam Style lansează un nou cântec. Află despre ce este vorba

Iniţial, PSY a dorit să lanseze single-ul „Gentleman” prin intermediul unor site-uri muzicale din Coreea de Sud şi apoi să-l lanseze şi pe piaţa internaţională a doua zi.

Însă, pentru că diferitele date de lansare pot fi confuze pentru jurnalişti şi industria muzicală internaţională, starul pop a decis ca lansarea să se producă simultan, atât pe site-urile muzicale domestice, cât şi pe iTunes, joi, la miezul nopţii, conform YG Entertainment.

PSY a finalizat filmările la videoclipul piesei ‘Gentleman’ ce a fost realizat în diferite locaţii din Seul. El a precizat că noua piesă are un tempo alert, iar dansul ce o însoţeşte este ‘în mare parte în stil coreean’.

După lansare, PSY urmează să susţină un concert pe un stadion din Seul, sâmbătă şi apoi va începe promovarea internaţională a noului single.

PSY a devenit celebru în întreaga lume anul trecut, când hitul său „Gangnam Style” a devenit cel mai vizionat clip de pe YouTube şi primul astfel de material care a depăşit 1 miliard de vizionări.