VIOLATORUL de BICICLETE, căutat de poliţişti după ce a fost filmat în ACŢIUNE VIDEO

Poliţiştii suedezi încearcă să dea de urma bărbatului care "viola" biciclete. Pe lângă faptul că distruge bibicletele, el are şi un fetiş cuidat, acela de a se masturba în timp ce aerul iese din roţile sparte chiar de el cu un ac.

28 iun. 2013, 07:22
VIOLATORUL de BICICLETE, căutat de poliţişti după ce a fost filmat în ACŢIUNE VIDEO

Cicliştii din oraşul Ostersund, Suedia, au fost nevoiţi să instaleze camere de supraveghere în apropierea bicicletelor, pentru a-l surprinde în flagrant pe cel care le spărgea roţile. Nu mică le-a fost mirarea atunci când au descoperit că bărbatul a început să se masturbeze imediat ce roţie au început să răsufle, eliberând aer cu presiune, potrivit NY Daily News.

Citeşte şi Face SOFT PORN pentru cei cu un FETIŞ pentru grăsuţe, ca să-şi plătească operaţia de slăbit

În urma clipului video, poliţiştii sunt pe urma infractorului care strică biciclete în timp ce se satisface singur. Per Edstrom, bărbatul care a filmat incidentul, a postat filmul pe Youtube, acesta fiind vizionat de zeci de mii de oameni. Cu toate acestea, bărbatul a declarat că nu este deranjat de fetişurile vandalului, atât că vrea ca roţile bicicletei sale să nu mai fie sparte pe viitor.

Citeşte şi Mesajul de scuze ÎNDUIOŞĂTOR al unui hoţ care a furat o bicicletă FOTO

Nu mă tem de el, sunt doar iritat de toate găurile pe care a trebuit să le repar. Omul acesta probabil nu este violent, doar că este pasionat de biciclete„, a declarat ciclistul.