Autodenunţ ŞOCANT al lui Giovani Becali: I-am luat capul unui neamţ şi am rămas cu 3 mil. de mărci

Vorbind despre Adrian Mititelu şi ancheta DNA privind dezafilierea Universităţii Craiova, Ioan Becali a povestit cum a ajuns el să aibă bani, spre deosebire de patronul Ştiinţei. Şi a făcut public un detaliu pe cât de inedit, pe atât de şocant.

RomaniaTV.net
06 apr. 2012, 06:03
Autodenunţ ŞOCANT al lui Giovani Becali: I-am luat capul unui neamţ şi am rămas cu 3 mil. de mărci

„I-am luat capul unui miliardiar neamţ şi am rămas cu 3 milioane de mărci”. Dezvăluirea şocantă a fost făcută de fostul impresar Giovani Becali într-o emisiune televizată. El doar ce a fost achitat în „Dosarul Transferurilor” în care era acuzat de evaziune fiscală.  

„Mititelu e un nebun şi e sifonarul DNA. El s-a îmbogăţit după ce a luat nişte terenuri cu procese, cu nenorociri. Altfel n-avea bani. De unde dracu’ să aibă dacă el a fost brutar? De exemplu, eu când m-am întors în ţară, am venit cu trei milioane de mărci. A trebuit să plec din Germania, fiindcă i-am luat capul unui miliardar neamţ şi am rămas cu această sumă”, a spus Giovani Becali. I-am adus în ţară, fraţilor, şi tata îmi zicea să nu mai aduc că ni-i iau comuniştii”, a povestit fostul impresar, la GSP TV.