AU TRECUT ANII ŞI SUNT DE NERECUNOSCUT. Cum arată ACUM piticii de la „Copiii spun lucruri trăsnite”

Virgil Ianţu, realizatorul emisiunii "Copiii spun lucruri trăsnite" din primele sezoane, s-a reîntâlnit cu micuţii care au făcut senzaţie pe marile ecrane cu ani în urmă. Au crescut şi s-au transformat în tineri minunaţi, iar acum privesc cu nostalgie la anii copilăriei.

16 ian. 2013, 10:31

Cu ani în urmă, Iasmina intra în platoul emisiunii „Copiii spun lucruri trasnite”. Era o fetiță extrem de agitată care se ținea bine de scaun. Acum este o frumoasă domnişoară de 20 de ani, creatoare de modă.

Toma Dimitriu a rămas în lumina reflectoarelor. Acum are 20 de ani, cântă jazz şi este student la Prins Claus Conservatory din Groningen, Olanda. Cu zece ani în urmă declara că pasiunea lui e scena.

Adi Iliescu vorbea în anul 2000 despre pasiunea pentru maşini. Acum poate spune că trăieşte un vis. Este pilot de raliu şi a câştigat chiar titlul naţional.

Cosmin Duta este acum student în Canada.

David Petcu vorbea în 2002, în studio la „Copiii spun lucruri trăsnite” despre pasiunea lui de a fi prezentator. Acum, după 10 ani, este actor de teatru şi film. Cel mai recent rol l-a avut în Ho Ho Ho 2.