Au fost inventate acadelele cu aromă de lapte de mamă. Vezi cât costă noul produs

O companie americană a lansat pe piaţă un produs cel puţin ciudat. Patronul a avut ideea să realizeze acadele cu aromă de lapte matern.

06 iun. 2013, 13:08
Au fost inventate acadelele cu aromă de lapte de mamă. Vezi cât costă noul produs

Compania americană din Huston, Texas, a scos la vânzare acadele cu gust de lapte matern, după ce patronul Jason Darling a observat la copiii prietenilor săi cât de repede se liniştesc aceştia la sân, potrivit dailymail.co.uk.

„Atunci mi-am dat seama că trebuie să obţin o aromă similară cu cea a laptelui de mamă”, a spus Jason Darling, patronul Lollyphile.

Odată ce patronului i-a venit ideea, specialiştii companiei s-au pus pe studiat laptele matern şi prin anumite combinaţii au creat o bomboană cremosă care aduce la gust cu migdalele.

Unele persoane s-au declarat amuzate, altele scârbite de noul produs. Alţii consideră că patronul a dat lovitura. „Eu nu înţeleg de ce laptele de mamă este un lucru de care să fii scârbit, atâta vreme cât nu ai nimic împotriva laptelui obţinut de la animale”, a spus Jason Darling.

Bomboanele au fost deja puse în vânzare în SUA. Patru acadele costă 10 dolari, iar un bax cu 36 de bucăţi costă 58 de dolari.