Au dat mii de euro să plece la studii în Londra şi au rămas cu buza umflată

Scandal la o agenţie de turism din Dej. Patronul a păcălit mai mulţi elevi care trebuiau să plece într-o excursie de studii lângă Londra. Au achitat peste trei mii de euro pentru biletele de avion, însă s-au trezit că patronul agenţiei a luat banii şi nu a făcut rezervările.

RomaniaTV.net
18 aug. 2012, 10:52
Au dat mii de euro să plece la studii în Londra şi au rămas cu buza umflată

„Nu am plătit biletele pentru că nu am reuşit. Am intrat într-un impas. Am plătit alte excursii”. Aceasta a fost explicaţia primită de profesori şi elevi de la patronul agenţiei de turism căruia i-au dat peste trei mii de euro pentru biletele de avion. 14 elevi, însoţiţi de dirigintele clasei urmau să plece luni într-o vacanţă de studii.

„A fost 140, bagajul de cală 50, în total 190. Ăştia numai noi 11 care am plătit biletele din timp şi au mai fost încă 3-4 care au plătit în jur de 350 de euro”, a spus un elev.

„O excursie de studii organizată într-un oraş de lângă Londra, excursie de studii, unde copiii urmau să facă şi cursuri de limbă engleză. Am achitat transportul aici la agenţie şi domnul nu ne-a onorat comanda”, a spus dirigintele.

Acum elevii trebuie să cumpere alte bilete de avion ca să nu piardă şi banii achitaţi pentru cazare şi alte activităţi pe care ar fi urmat să le desfăşoare în vacanţă. Sunt însă decişi să-l dea pe patronul agenţiei în judecată.