Au apărut goale în filme, iar acum regretă GALERIE FOTO SEXY

Mai multe vedete, inclusiv actriţe de la Hollywood, au apărut goale, de-a lungul timpului, în producţii cinematografice, iar acum regretă că au ales să facă acest pas.

RomaniaTV.net
29 mart. 2013, 11:04

Kate Winslet a apărut goală în mai multe filme, cea mai notabilă apariţie nud fiind în filmul Titanic. Kate se teme, după ultima sa apariţie în sânii goi din filmul „The Reader”, că urmează să fie cunoscută drept actriţa care se dezbracă în fiecare film al ei.

Citeşte şi Kate Winslet, SUPERBĂ într-un pictorial pentru Harper’s Bazaar FOTO

Natalie Portman a declarat recent că regretă că a apărut goală alături de cea mai sexy femeie din lume, Mila Kunis, în filmul „Black Swan”. „Nu trebuia s-o fac”, a spus Natalie Portman, ruşinată de goliciunea ei.

Citeşte şi Cele mai cunoscute vedete care au apărut goale pe copertele revistelor FOTO

Actriţa americană Mary Louise Parker a devenit cunoscută datorită personajului ei din producţiei „Weeds”, dar şi pentru scena nud în care a apărut într-unul din episoadele serialului. „Este chinuitor. Eram sigură că scena va ajunge pe Internet”, a declarat actriţa.

Citeşte şi Sâni de Oscar: Actriţe care au apărut TOPLESS în filme GALERIE FOTO

Modelul britanic Kelly Brook a apărut într-o scenă din filmul Piranha din 2010 complet goală şi deşi a primit o sumă consistentă de bani pentru asta, tânăra regretă decizia.

Citeşte şi Bomba sexy Kelly Brook, bătută la fund cu pliciul FOTO

„Mă gândesc uneori la ce am făcut şi îmi dau seama că eram foarte tânără. Am primit bani frumoşi pentru asta, dar nu cred că o voi face prea curând”, a spus Kelly Brook.

Citeşte şi A făcut furori la plajă: Sutienul prea mic pentru sânii ei au întors privirile celor din jur FOTO