ATUNCI şi ACUM: Cât de mult s-au schimbat Aguilera, Beyonce, Rihanna şi Britney Spears GALERIE FOTO

Cu toţi trecem prin schimbări de-a lungul timpului, însă se pare că vedetele de peste Ocean trec prin transformări uimitoare în doar câţiva ani. De la fetiţe inocente la dive senzuale sau de la cântăreţe insipide la stele internaţionale, cele mai importante staruri din industria muzicală internaţională s-au schimbat foarte mult de la începutul carierei lor.

RomaniaTV.net
13 feb. 2013, 12:42
ATUNCI şi ACUM: Cât de mult s-au schimbat Aguilera, Beyonce, Rihanna şi Britney Spears GALERIE FOTO

Jennifer Lopez şi-a început cariera muzicală la sfârşitul anilor ’90 şi a devenit cunoscută datorită hit-urilor „If you had my love” şi „Waiting for tonight”. Dacă la începutul carierei sale, look-ul cântăreţei nu se diferenţia foarte mult de cele ale colegelor sale de breaslă, în prezent J.Lo a devenit o divă senzuală, actriţă de succes şi producător de filme.

Citeşte şi Jennifer Lopez, în vacanţă pe iaht. Cum arată vedeta în bikini la 43 de ani FOTO

La succesul pe care îl are acum putem spune că au contribuit şi căsniciile eşuate prin care a trecut, filmele ratate în care a jucat şi, poate cel mai important în ochii criticilor de modă, gafele vestimentare pe care le-a făcut de-a lungul timpului.

Britney Spears a trecut prin toate etapele posibile prin care poate trece o cântăreaţă, de la „virgina inocentă”, cum a fost promovată în „Baby one more time”, la femeia răzbunătoare din „Womanizer”, şi până la rebela – femme fatale din „3”.

Citeşte şi Britney Spears, ciufulită, fără sutien şi cu sânii pe afară, după despărţirea de logodnicul ei FOTO

Deşi a trecut printr-o multitudine de probleme, atât de ordin psihologic şi chiar fizic, Britney Spears demonstrează că mai are puterea să revină în atenţia publicului şi să redevină diva pop care a fost odinioară.

Şi Christina Aguilera, colegă cu Britney Spears în Clubul Mickey Mouse, a trecut printr-o mulţime de transformări de-a lungul timpului. „Genie in a Bottle” şi „What a girl wants” au reprezentat melodiile de afirmare ale acesteia, videoclipuri în care era o domnişoară frumuşică cu o voce puternică, dar de atunci a trecut prin mai multe faze: „Xtina” – imagine de divă „trashy”, cântăreaţă a anilor ’50 cu albumul „Back to Basics” până la starul dance pop din prezent.

Citeşte şi Christina Aguilera, sexy Crăciuniţă la 32 de ani: S-a îmbrăcat doar într-un tricou FOTO

Nici transformările fizice nu au ocolit-o pe Christina Aguilera, care deşi afirma în trecut că este mulţumită cu sânii şi corpul ei, a trecut printr-o operaţie de mărire a bustului şi, în ultima perioadă, printr-un proces serios de îngrăşare.

Rihanna este printre cele mai „hot” cântăreţe ale momentului, iar despre ea se poate spune foarte multe în privinţa schimbărilor sale. În decurs de doar câţiva ani, Rihanna a trecut de la puştioaica drăguţă („Pon the Reply”) la diva sexy şi versatilă a muzicii internaţionale („Diamonds”).

Citeşte şi Rihanna, GOALĂ în videoclipul piesei Stay VIDEO

Viaţa artistei a fost sub lumina reflectoarelor nu doar din punct de vedere artistic ci şi pentru relaţia ei controversată cu rapperul Chris Brown.

Beyonce a cunoscut o carieră fulminantă în ultimii doi-trei ani şi un succes în continuă creştere de când trupa Destiny’s Child s-a destrămat. Dacă la

începutul carierei, Beyonce ieşea în evidenţă doar prin vocea ei puternică, în prezent cântăreaţa este un artist complet, cu hit-uri din toate genurile muzicale, coregrafie excepţională şi cu încasări record pentru această industrie.

 

Citeşte şi Beyonce aproape goală pe coperta unei reviste, la câteva luni de la naştere FOTO