Atmosferă fierbinte la „Dansez pentru tine”. Nicoleta Luciu face striptease

O nouă ediţie incendiară a show-ului "Dansez pentru tine" se anunţă pentru vineri seara. Noi stiluri de dans apar în concurs, printre care ritmuri latino şi striptease. Nicoleta Luciu, care îşi doreşte să câştige trofeul, se va undui cum ştie mai bine în faţa juriului şi a telespectatorilor pentru a obţine note maxime.

RomaniaTV.net
22 nov. 2012, 16:35
Atmosferă fierbinte la „Dansez pentru tine”. Nicoleta Luciu face striptease

Nicoleta Luciu face tot posibilul pentru a câştiga concursul Dansez pentru tine. Vedeta are mari emoţii pentru vineri seară, căci se va întâlni la duel cu Șerban Copoţ, solistul trupei Animal X.

Mişcări ritmice, poftă de viaţă, unduiri senzuale şi spectacol de mare clasă. Toate aceste elemente se vor regăsi în coregrafia de vineri seară a emisiunii „Dansez pentru tine”, când echipele rămase în concurs se vor întrece pe ritmuri latino.

Cu adevărat fierbinte va deveni atmosfera odată cu cel de-al doilea dans al serii, striptease, când perechile rămase în concurs vor fi nevoite să demonstreze că ştiu să se dezbrace cu stil şi eleganţă, scrie click.ro.

Pe cât de nerăbdători sunt telespectatorii să o vadă pe Luciu făcând striptease, pe atât de serioasă este vedeta în această privinţă. “Stilurile de dans nu se comentează, se execută”, a declarat Nicoleta.