Atenţie! Ţurţuri de jumătate de metru în centrul Capitalei VIDEO

Mai mulţi cetăţeni din centrul vechi al Capitalei au sunat la 112 din cauza ţurţurilor. Ajunşi la dimensiuni respectabile, de aproape jumătate de metru, ţurţurii sunt un pericol pentru trecători. Pompierii au venit cu autospeciale ca să dea jos bucăţile de gheaţă.

RomaniaTV.net
27 ian. 2012, 14:35
Atenţie! Ţurţuri de jumătate de metru în centrul Capitalei VIDEO

De acoperişurile clădirilor din Centrul Vechi al Capitalei, care au la parter cafenele şi baruri, atârnă ţurţuri de gheaţă lungi de aproape jumătate de metru. Câţiva locatari au sunat la 112 şi au cerut ajutorul pompierilor.

„Deci este o situaţie de urgenţă, dacă cineva iese din magazin, poate să îi cadă ţurţurele ăla în cap”, a spus un pompier.

Mulţi dintre trecători au considerat că mai periculoase sunt clădirile vechi, decât bucăţile de gheaţă. „Balcoanele nereabilitate sunt periculoase, pentru că de un an de zile stă închisă zona asta. Pompierii au venit să dea ţurţurii jos, dar părerea mea e că şi balcoanele sunt periculoase”, a spus un trecător.

Operaţiunea a durat aproximativ o oră şi jumătate, timp în care pompierii au tăiat toti ţurţurii care atârnau de acoperisul clădirilor din zonă.