Atenţie la HOŢII DE CARDURI! Uite cum operează VIDEO

Un filmuleţ postat recent pe Internet arată cum doi hoţi de carduri reuşesc să jefuiască un bărbat care tocmai încerca să scoată bani de la bancomat. Imaginile au fost surprinse de o cameră de supraveghere, într-un centru comercial.

RomaniaTV.net
14 aug. 2012, 15:35
Atenţie la HOŢII DE CARDURI! Uite cum operează VIDEO

Poliţia daneză este pe urmele a doi bărbaţi care au furat un card chiar de sub nasul proprietarului, care încerca să scoată bani de la un bancomat. Furtul s-a produs într-un centru comercial din Nordsjaelland, pe 30 iulie şi a fost surprins de camerele de supraveghere de la unul dintre magazine.

Autorităţile daneze nu au indicii despre naţionalitatea hoţilor de carduri, însă pe internet s-a speculat că aceştia ar fi români.

Modul de operare

Cei doi hoţi au ales drept victimă un bărbat în vârstă, care s-a oprit la bancomat pentru a face o retragere. Ei s-au postat în spatele lui, la o distanţă suficient de mare pentru a nu trezi suspiciuni. Unul dintre ei trage cu ochiul pentru a vedea codul PIN, iar apoi aruncă ceva pe jos, pentru a distrage atenţia victimei. În acest timp, cel de-al doilea hoţ se strecoară în spatele bătrânului şi scoate cardul din bancomat, introducând rapid un altul.

Ulterior, cei doi bărbaţi au retras de pe cardul victimei suma de 13.000 de coroane.