Atacatorul de la fast-food-ul din Iaşi a fost prins la Botoşani VIDEO

Bărbatul care şi-a înjunghiat fosta iubită, vineri, într-un fast food din Iaşi, a fost prins de poliţişti.

RomaniaTV.net
22 apr. 2012, 08:39
Atacatorul de la fast-food-ul din Iaşi a fost prins la Botoşani VIDEO

La aproape 48 de ore de când a mutilat o femeie într-un restaurant, cuţitarul din Iaşi a fost prins în judeţul Botoşani., informează România TV. Cei care l-au reţinut pe agresorul de la fast-food au fost poliţiştii de la Transporturi Feroviare din Botoşani, care îl vor preda poliţiştilor ieşeni, pentru a-l audia. Potrivit primelor informaţii, bărbatul nu s-a opus arestării.

VEZI IMAGINI DIN TIMPUL AGRESIUNII

Incidentul a avut loc vineri. Bărbatul a intrat în localul în care lucra fosta sa iubită, a sărit în spatele femeii şi a tăiat-o şi înjunghiat-o de mai multe ori în zona feţei şi a gâtului, după care a şters-o mişeleşte. Incidentul a fost surprins de camerele de supraveghere din local.

În ultimele două zile, bărbatul s-a ascuns de anchetatori, însă a ţinut legătura cu o echipă de jurnalişti, cărora a refuzat să le spună unde este, dar pe care i-a asigurat că se va preda în câteva zile.

O femeie de 39 de ani a fost înjunghiată de concubin chiar în fast-food-ul unde era angajată. Ea a fost transportată la spital şi stabilizată. Bărbatul a fost dat în urmărire generală de Poliţie. De aproape un an, victima locuia într-un centru pentru protecţia victimelor violenţei domestice pentru că era bătută de individ. Femeia, care este din Constanţa, a fugit de mai multe luni de acasă de frica bărbatului cu care locuia. Şi-a luat unul dintre cei doi copii de-ai săi cu ea şi s-a mutat într-un centru de protecţie a victimelor violenţei domestice. Bărbatul a urmărit-o şi a atacat-o chiar când a intrat la muncă. Agresorul a intrat în fast food peste victimă înainte de începerea programului de mună, a băgat-o în baie unde a tăiat-o de trei ori în zona gâtului, a lovit-o de mai multe ori în zona feţei după care a fugit.

Pacienta a fost preluată de SMURD şi transportată la UPU Sf. Spiridon unde a fost diagnosticată mai multe plăgi la nivelul gâtului.