ATAC EXTREM DE DUR al lui Becali la adresa lui Ion Iliescu şi Neagu Djuvara

Candidatul USL, Gigi Becali, a lansat vineri seara, la România TV, un atac extrem de dur la adresa preşedintelui de onoare al PSD, Ion Iliescu, şi a istoricului Neagu Djuvara.

RomaniaTV.net
02 nov. 2012, 21:16
ATAC EXTREM DE DUR al lui Becali la adresa lui Ion Iliescu şi Neagu Djuvara

Comentariile lui Ion Iliescu şi ale lui Neagu Djuvara referitoare la candidatura lui Becali pe listele USL l-au scos din sărite pe finanţatorul Stelei.

Nu vreau să văd acum băbăciunea Iliescu cu băbăciunea Djuvara. Iliescu a fost preşedinte, acum nu mai ştie săracu să-şi ducă… Acum Iliescu îmi dai? Nu mi-l da mie pe moşul de Iliescu, el săracul… mâine poimânine îl căutăm prin altă parte. Djuvara este vai de capul lui, la anii lui e sclerozat, e bătrâneţea. El e super ca istoric, dar s-a sclerozat din cauza bătrâneţii. Ce, stau acu să-mi arăţi moşii toţi. Iliescu a luat-o razna, a luat-o pe mirişte. Iliescu cât de cât e mai sprinten, dar Djuvara săracul, când îl văd….”, a fost reacţia lui Becali în momentul în care moderatorul i-a propus să urmărească declaraţiilor celor doi.

Ulterior, Becali şi-a reluat atacul la adresa la Iliescu. Deşi a admis că este un bun orator, Becali a spus că fostul şef al statului „n-are credinţă, n-are dragoste, n-are copii” şi nu are dreptul să-şi spună părerea despre Crin Antonescu.

Becali a comentat astfel o declaraţie al lui Iliescu, făcută vineri seara, la România TV, conform căreia Crin Antonescu este un politician care nu are încă experienţa necesară unui şef de stat.

Întrebat dacă crede că Antonescu va ajunge preşedinte în 2014 sau îşi va epuiza resursele până atunci, Iliescu a răspuns: „Păi ce să îşi epuizeze, că nu are ce să epuizeze. Încă nu are experienţă… Aia (n. red. – preşedinte interimar la Cotroceni) nu este preşedinte„.

Iliescu nu a vrut însă să comenteze prea mult candidatura lui Becali, spunând că este o chestiune secundară.

Dacă stăm şi discutăm această chestiune, ne pierdem vremea în jurul cozii. Asta este structura societăţii româneşti care comportă multe ca situaţie socială (…) În acest context, trebuie să creăm reguli de conduită, iar oamenii să fie judecaţi prin ceea ce fac pentru societate. Altfel stăm şi ne pierdem vremea„, a conchis Ion Iliescu.

În urmă cu două zile, istoricul Neagu Djuvara susţinea că actuala politică a PNL este „o harababură” și că-i este rușine să fie coleg cu Gigi Becali.