Astrologul care a prezis moartea Prinţesei Diana: A fost ucisă!

Relaţia cu Dodi Al Fayed a pecetluit soarta Prinţesei Diana. O spune un prieten apropiat al Prinţesei de Wales, care este sigur că ea nu ar fi fost "ucisă" dacă îl asculta şi nu pleca în călătorie cu iubitul ei.

RomaniaTV.net
23 nov. 2011, 12:36
Astrologul care a prezis moartea Prinţesei Diana: A fost ucisă!

Moartea Prinţesei Diana era scrisă în stele. O spune astrologul celei supranumite „Prinţesa Inimilor”, Russell Grant, care crede că ea a fost ucisă.

Prieten de suflet al Dianei, Grant susţine, după mai bine de 14 de la moartea ei, că a avertizat-o pe Prinţesă să nu plece în călătorie cu Dodi Al Fayed, pentru că avea să sfârşească tragic. Dar aceasta nu l-a ascultat, cu toate că mersese până acolo, încât predicţia lui despre decesul Dianei apăruse într-un ziar pe 10 august 1997. Totul s-a adeverit după numai 21 de zile. „Am spus atunci că relaţia lor era sortită să se încheie cu multe lacrimi. Iar pe 31 august ea a murit”, îşi aminteşte Russell Grant, citat de Daily Mail.

„Era o persoană minunată, fabuloasă, glorioasă. Păcat că a fost ucisă. Cine ştie cine a făcut-o? Cred că sunt multe întrebări fără răspuns, dar acestea nu sunt la mine. Eu o avertizasem. I-am spus: Nu merge acolo, dragă. Nu merge nicăieri cu el, pur şi simplu. Relaţia lor a fost una blestemată de la bun început, erau o iubire interzisă de stele„, susţine Grant.

Prinţesa Diana, prima soţie a Prinţului Charles al Marii Britanii, a murit în urma unui accident rutier, pe 31 august 1997, la Paris, împreună cu iubitul său de la acea vreme, Dodi Al Fayed. Maşina celor doi a fost urmărită de paparazzi şi, în tunelul Pont de l’Alma, şoferul a pierdut controlul şi a izbit peretele. Toţi trei au murit în urma rănilor suferite.