Astrograma lui Ceauşescu. Explicaţia astrologilor pentru firea dictatorială VIDEO

"Un lider înnăscut care a devenit scavul propriei puteri", aşa poate fi definit Nicolae Ceauşescu, conform astrogramei sale. Potrivit astrologului Oana Hanganu, fostul dictator a fost tot timpul sub semnul lui Marte, ceea ce îl făcea să îşi asume riscuri inutile.

RomaniaTV.net
04 aug. 2013, 07:09
Astrograma lui Ceauşescu. Explicaţia astrologilor pentru firea dictatorială VIDEO

„E vorba despre un lider înnăscut care a devenit scalvul propriei puteri. Destinul său a fost să conducă, a fost depaşit de importanţa funcţiei. Aceasta configuarţie de războinic, a fost tot timpul sub semnul lui Marte, semnul care îl făcea să îşi asume riscuri inutile, să aibă relaţii tensionate cu cei din jur. A avut acelasi sf ca si alţi doi oameni mari: Lincoln şi Kennedy. Astfel de persoane care au Soarele in trigon cu Marte se cred salvatorii lumii şi la un moment dat ei cred că pot aduce pacea”, susţine Oana Hanganu.

Fostul viceprim-ministru, Gelu Voican Voiculescu, spune că astrograma lui Ceauşescu este dominată de o conjuncţie tipică dictatorilor.

„Conjuncţia Uranus-Soare este tipică dictatorilor. Prezenţa şi a lui Venus corespunde cu o anumită frumuseţe a chipului- gura femină, şi ar justifica episodul homosexual de la Doftana cu acel bătrân”, afirmă Voiculescu.