Ăsta da noroc! A câştigat la Loto la o săptămână după ce a fost disponibilizat

Câştigătorul premiului de 1,1 milioane de euro de la Loto 6/49 a venit foarte repede să-şi revendice câştigul. Mai ales că acesta a venit la numai o săptămână după ce a aflat că va deveni şomer.

RomaniaTV.net
16 oct. 2012, 06:37
Ăsta da noroc! A câştigat la Loto la o săptămână după ce a fost disponibilizat

În societatea de azi îţi poţi pierde veniturile, serviciul, casa, maşina, dar norocul nu ţi-l ia nimeni. Iar dovada vie este câştigătorul premiului cel mare la Loto 6/49, un bărbat de 30 de ani din Câmpulung Muscel. Pe 7 octombrie fusese disponibilizat de la fabrica de cărămidă la care lucra, cu toate că este absolvent al Facultăţii de Chimie Alimentară. După ce şi-a depus actele pe şomaj, pentru ca în următoarele şase luni să încaseze ajutorul de aproximativ 450 de lei, a decis să-şi încerce norocul la Loto. A jucat doar o variantă şi biletul l-a costat 4,1 lei, iar duminică seară a simţit că i-a pus Dumnezeu mâna în cap, într-un moment în care viitorul părea destul de negru.

„Joc ocazional la Loto. Numerele le-am ales absolut la întâmplare, nu au nicio semnificaţie pentru mine sau familia mea. Pur şi simplu am avut noroc”, a spus câştigătorul, George R., pentru EVZ.

Bărbatul nici măcar nu a urmărit extragerea la televizor şi a aflat mai târziu că el este câştigătorul. De acum, el şi soţia sa se pot gândi în sfârşit la copii, mai ales că îşi vor putea termina casa pe care nu au apucat să o mai ridice. „Banii ăştia o să mă ajute să-mi îndeplinesc visul. Eu şi soţia ne-am dorit să avem o casă doar a noastră, apoi să avem copii”, mai spune norocosul, adăugând că îşi va ajuta şi sora şi cumnaţii din banii câştigaţi.

Chiar dacă a dat norocul peste el, omul nici nu se gândeşte să renunţe la ajutorul de şomaj: „O să merg să-l iau, deoarece cât am muncit am plătit taxe şi impozite”. George R. şi-a revendicat deja premiul şi, după plata taxelor aferente către stat, a rămas cu 853.000 de euro, pe care îi va depune în bancă şi la care va primi o dobândă lunară de 15.000 de euro.