Asasinul japonezei, „un individ retras, incapabil de crime”. Vezi povestea lui VIDEO

În ciuda trecutului tumultos, bărbatul suspectat de uciderea tinerei japoneze a trecut aproape neobservat în satul său. Toată lumea spune despre el că era un individ retras şi puţini îşi imaginau că ar fi capabil de crime.

RomaniaTV.net
23 aug. 2012, 14:12
Asasinul japonezei, „un individ retras, incapabil de crime”. Vezi povestea lui VIDEO

Vlad Nicolae, de 26 de ani, este acuzat că a acostat pe Aeroportul Otopeni o tânără japoneză pe care mai apoi a dus-o într-o pădure de la marginea Capitalei, acolo unde a violat-o şi a ucis-o. Bărbatul a fost arestat preventiv pentru 29 de zile, dar a depus recurs care urmează să se judece la Curtea de Apel Bucureşti.

Bărbatul locuia la marginea câmpului, într-o casă din comuna Baloteşti. Mai mult decât atât, el provine dintr-o familie dezorganizată, rămânând fără tată la vârsta de zece ani. În aceeaşi casă, locuiesc mama, fraţii şi cumnaţii bărbatului. Toţi par şocaţi de cele întâmplate.

„Chiar ne uimeşte. Nu ne vine să credem. Era cuminte, nu era rău. Era cu munca, muncea la scări, la cazane. Degeaba e arestat, n-a făcut nimic”, a spus una dintre rude.

Dacă familia ar băga mâna în foc pentru nevinovăţia bărbatului, părerile vecinilor sunt împărţite. La urechile lor a ajuns deja faptul că bărbatul era căutat de poliţie şi că se ascundea de oamenii legii pe unde putea.

„Se aude pe aici că era cercetat în alte două dosare. Când a aflat că e suspect s-a ascuns pe aici, că-l căutau poliţiştii. Era liniştit, cuminte, deci nu ne aşteptam practic să aflăm că el este un criminal”, a spus unul dintre vecini.

Localnicii spun că tânărul era retras şi că atunci când era mic, rareori ieşea să se joace cu alţi copii din sat. De la zece ani, el a rămas fără tată şi a fost crescut de mama şi fraţii săi în casa de pe câmp.